Susanne Fellbrink

Susanne Fellbrink

Susanne Fellbrink är född i Sollefteå, bodde sina första år i Bollstabruk och var ofta i Kramfors där släkten på hennes pappas sida fanns. Numera bor hon i Sundsvall och skriver en deckarserie som utspelar sig just där. Susanne har en bakgrund i musikbranschen där hon bla jobbat som artist och låtskrivare och hon hämtar mycket inspiration därifrån till sina böcker.


Det är inga blodiga deckare utan har kallats för mysdeckare då de innehåller lika mycket spänning som vardagsrelationer och även en hel del feelgoodinslag. Böckerna är lite ovanliga för att vara deckare eftersom de inte innehåller några polisutredningar utan spänningen ligger i de situationer som huvudkaraktären Cilla Fallander av olika skäl blir inblandad i och tvingas lösa.


Susanne debuterade som författare i januari i år med "Än sjunger hon inga sånger" och uppföljaren "Än klappar hjärtat" släpptes i juni. Just nu sitter hon och skriver på den tredje delen som ska släppas våren 2021.    www.susannefellbrink.se

Än klappar hjärtat

Sundsvall, sommar och studenttid. Och en oberäknelig stalker …


Det är sommartider i vackra Sundsvall, och snart ska studenternas rop ljuda. Artisten Cilla Fallander har fått ett nytt uppdrag efter vinterns dramatik. Hon ska agera projektledare för nyöppningen av en galleria i stan, och planerna är storslagna. Men redan första kvällen går saker och ting fruktansvärt fel och under den fyra dagar långa invigningen fortsätter problemen att hopa sig. Cilla får till slut en stark känsla av att det är någon som sätter käppar i hjulen för henne, vilket får katastrofala följder. Men varför?


Samtidigt smider en man i en annan del av landet mörka planer. Han har länge sökt efter kvinnan och barnet som en gång flydde från honom, och nu har han äntligen fått ett tips. Och spåren leder honom till Sundsvall.


Än klappar hjärtat är den andra delen i deckarserien om sångerskan Cilla Fallander, som blandar pirrande spänning med dråpliga inblickar i underhållningsbranschen. Den första delen, Än sjunger hon inga sånger, släpptes i januari.

Än sjunger hon inga sånger

Cilla Fallander har alltid levt för musiken, men en händelse i det förflutna satte stopp för en heltidskarriär som artist. I stället arbetar hon nu som nattreporter på Sundsvallstidningen, samtidigt som hon försöker hantera ett äktenskap och två små barn med olika sångframträdanden på helgerna. När hon får idén att starta en showgrupp bestämmer hon sig: det är äntligen dags att satsa på musiken fullt ut.


Samtidigt sprider sig en isande oro i Sundsvall. Flera kvinnor har överfallits av en okänd förövare, och vissa har även rövats bort. Cilla börjar mer och mer känna sig övervakad i sin villa och när en personlig tragedi slår till blir hon tvungen att börja nysta i brotten som drabbat staden.


I ett bortglömt hus inte långt därifrån smider en man sina planer. Han längtar efter sällskap. Längtar efter någon som kan sjunga för honom. Och han har siktet inställt på Cilla …